Adverteren voor beginners

Wil jij ook adverteren voor jouw bedrijf, maar weet je niet zo goed hoe? In deze mini training leer ik hoe je een advertentie aanmaakt zodat je kunt zorgen voor meer zichtbaarheid op social media. In deze 7-delige video training vertel ik jou waar je op moet letten bij het instellen van het advertentie account tot aan het aanmaken van een campagne. Na deze lessen kan jij jouw eerste advertentie voor Facebook én Instagram inzetten. Geschikt voor webshops en andere ondernemers.Adverteren voor beginners

Sabine Nobbe

Voor mijn bedrijf wilde ik aan de slag met adverteren via Facebook Business Manager. Ik had echter geen idee waar te beginnen, vond het maar een overcomplex systeem en YouTube filmpjes maakten het er niet makkelijker op. Ik volg Mrs E-commerce al een tijdje en klikte eigenlijk per toeval op een link die leidde naar de cursus "Adverteren voor beginners". Mede vanwege het mooie aanbod op dat moment direct aangeschaft en mee begonnen. Wat een verademing! Korte, duidelijke filmpjes, waarin Stefanie je heldere uitleg geeft over hoe FBM werkt, wat je allemaal moet instellen en waarom. Ze neemt je mee vanaf de allereerste instellingen tot de publiceerknop van je eerste advertentie en maakt het zo veel eenvoudiger en begrijpelijk! Ook al is het nog maar een beginnerscursus, ik heb nu echt het idee dat ik weet wat ik doe en creëerde met plezier een advertentie. Dankjewel Stefanie! Een volgende cursus zal zeker volgen.

Eveline Leeuwenburg

Voor onze webshop heb ik de “adverteren voor beginners training” gevolgd via Mrs Ecommerce ofwel bij Stefanie. Zij heeft een hele duidelijke manier van uitleggen waarom je dingen wel of juist niet moet doen. Helaas zit ik nog steeds met een technisch probleem op mijn website, waardoor het adverteren nog niet goed verloopt, maar het ligt zeker niet aan de uitleg van Stefanie! Met vriendelijke groet, Eveline Major Living

Rigtsje van der Wal (justRigtsje)

Ik had totaal geen ervaring met Adverteren op Facebook. Ik kwam online de cursus Adverteren voor beginners van Mrs e-commerce tegen en dit leek mij qua prijs en inhoud een mooie cursus om te gaan starten met adverteren. Door de cursus heb ik een goede basis kunnen neerzetten met mijn advertentieaccount, zodat de advertenties die ik in de toekomst ga maken ook het beste resultaat bereiken.

Nathalie Vanden Hautte

Ik volgde de cursus Adverteren voor Beginners en kan deze alleen maar aanraden. Heel duidelijke tips en praktische cursus. Super enthousiast om ermee aan de slag te gaan en de resultaten de hoogte zien in te gaan!