Webshop succesformule Intensive

De Webshop Succesformule 6-maanden Intensive biedt jou de kans om een succesvolle webshop op te zetten. Hier zijn de belangrijkste punten:

Doel: Samen bouwen we in 6 maanden een solide basis voor jouw webshop, zodat deze constant bestellingen en inkomsten genereert, zelfs als je slaapt of niet actief bent op social media.

Startdatum: Het programma begint op 1 januari 2024.

Voorafgaande Webshopscan: Voordat het programma begint, krijg je een persoonlijke video van Stefanie waarin ze de 3 belangrijkste marketingacties voor jou onthult om efficiënter te worden en meer te verdienen.

Kick-Off Call: Het traject begint met een Kick-Off Call waar je direct aan de slag gaat met acties om de omzet in je webshop te verhogen.

Modules: Het programma is opgedeeld in verschillende modules, waaronder optimalisatie van Google, verdubbeling van de omzet via social media en het verhogen van verkopen met hetzelfde aantal bezoekers. Je krijgt toegang tot masterclasses en coaching van experts.

Live Sessies via Zoom: Alle sessies zijn live te volgen via Zoom, maar als je ze mist, kun je ze binnen 24 uur terugkijken.

Groeiversneller Livedag: Halverwege het programma is er een speciale Groeiversneller Livedag om alles te evalueren en een actieplan voor groei op te stellen.

Telegram Community: Je kunt in contact blijven met andere deelnemers via een Telegram-groep, waar je ervaringen kunt delen en ondersteuning kunt vragen. Er zijn ook coachingsdagen via Telegram.

Een Jaar Toegang: Je krijgt een jaar toegang tot de Webshop Succesformule, inclusief tools en informatie om je webshop te laten groeien.

Earlybird Bonus: Als je in 2023 begint, krijg je toegang tot de Telegram-groep met wekelijkse mini-masterclasses om een vliegende start te maken.

Dit programma biedt een uitgebreide begeleiding om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen en een solide basis te creëren voor succes.Webshop succesformule Intensive